Curs Obrint Camins II

Fecha: A partir del 13 de septiembre

Horario:

Ubicación:

Más Información: formacion.catnova@catnova.cat

L’objectiu d’aquest curs per augmentar l’ocupabilitat és promoure l’avenç personal i professional de persones migrades a Barcelona a través d’una formació que els permeti una integració laboral efectiva al país d’acollida.

Obrient Camins és un curs de 250 hores, de les quals 80 són de pràctiques, dissenyat per a persones interessades a millorar la seva ocupabilitat mitjançant el desenvolupament de competències transversals, tècniques i digitals que contribueixin a la seva més ràpida integració, normalització i impuls econòmic gràcies a una ocupació digna i sostenible.

Estructura:

Tallers bàsics

Formació en competències transversals, tècniques d’ocupació, empoderament, maneig del canvi, comunicació, habilitats laborals, coneixements legals i actualització tecnològica, tots especialment enfocats a les competències digitals, amb intervencions individuals i grupals.

Tres especialitzacions a escollir entre:

  • Auxiliar sociolaboral digital: dissenyat conjuntament amb les entitats de l’àrea formació en pràctiques en serveis sociolaborals i pensat per treballar en entitats socials i empreses d’ocupació temporal.

 

  • Administratiu digital: dissenyat per cobrir els requeriments d’empreses i pimes. Formació en tècniques bàsiques administrative comptables i servei al client.

 

  • Auxiliar de comunicació digital: especialització en l’ús d’eines bàsiques de comunicació i màrqueting digital amb la finalitat que es pugui donar suport a empreses en la planificació i la gestió de la seva comunicació digital.

 

Practiques en línia i/o presencials

A empreses i entitats socials de la ciutat de Barcelona

Estructura dividida en hores:

Hores competències transversals           80

Hores competències tècniques
70 (inclouen 20 hores de especialització)

Hores competències digitals
20

Hores pràctiques no laborals
80

Requisits:

  • Disponibilitat horària
  • Comptar amb algun dispositiu com ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet
  • Parlar i escriure castellà

Mira testimonis del curs anterior (aquí)

 

Inscripcions: envia el CV actualitzat a formacion.catnova@catnova.cat i et trucarem per a una entrevista.

Certificats: Incorpora de la Caixa, Càtedra UNESCO i Universitat Abat Oliba