Des de l’Àrea d’Acció d’Inclusió donem resposta a les necessitats socials de persones migrades (amb especial atenció a les dones i a les persones majors de 45 anys) que arriben a Catalunya.

L’objectiu és fomentar i facilitar eines i recursos per a la seva inclusió social i ocupacional.

Per a aconseguir els objectius coordinem sinergies entre el sector públic, el privat, les entitats i els beneficiaris.

L’article publicat al butlletí Xarxanet del mes d’abril es visualitza clarament el recorregut i el propòsit d’aquest projecte.

Per a més informació contactar amb

Per a més informació contacteu amb inclusioncatnova@gmail.com

Inclusió social

En tots els projectes és present l’objectiu d’inclusió social a persones vulnerables estiguin o no regularitzats, dones, persones majors. Sumem la inclusió ocupacional gràcies a conveni amb *Incorpora, aliances amb empreses i entitats socials de Catalunya.

El nostre projecte de Voluntariado està dissenyat per a acompanyar i desenvolupar competències de tota mena per a una acomodació fàcil i en positiu, aportant valor.

En aliança amb Pejucat s’ofereix un  servei d’Assessoria sobre ajudes i pensions a persones majors de 55 anys i també un Servei d’Assessoria Immobiliària

El Punt d’Informació a més, conté les respostes a preguntes freqüents que poguessin fer les persones migrades a Barcelona per a la seva acomodació a la ciutat.

El meu CV Enamora
Servei ideat per la nostra voluntària Cristiane Calsing i dirigit als beneficiaris que reben orientació laboral i als que al llarg dels darrers anys hagin participat de cursos relacionats amb inserció laboral a Catnova. Interesat escriura a insercioncatnova@gmail.com

Inserció ocupacional (ocupació, emprenedoria)

Facilitem el procés d’aconseguir ocupació o iniciar una emprenedoria a col·lectius vulnerables, especialment dones immigrants, alts perfils, gent més gran de 45 anys i altres persones que desitgen millorar la seva competitivitat professional i ocupacional.

Passos per a la inserció ocupacional

Podem ajudar-te a trobar feina o a emprendre!

1

Registra't mitjançant link

El procés s’inicia emplenant el següent qüestionari inicial.

Buida tota la informació del teu CV a la nostra plantilla i adjunta còpia del document d’identificació.

Heus aquí la nostra plantilla de CV.

2

Entrevista personal

Acompanyament, coaching, mentoria.

Un tècnic de Catnova et contactarà per coordinar data d’entrevista amb un orientador laboral, amb la finalitat de definir i elaborar junts el teu perfil de competències tècniques i transversals, assessorament sobre el teu CV, necessitat de formació i interessos laborals.

 

3

Intermediació laboral

Itinerari laboral

Un cop definit el teu perfil i els teus objectius laborals, seràs assignat a una intermediadora laboral, que t’acompanyarà en la planificació d’accions per assolir els objectius d’ocupabilitat.

 

4

Inserció laboral

Un cop tingueu definit el teu itinerari laboral, tindràs l’oportunitat d’optar a ofertes de feina del programa Incorpora de “la Caixa”, que rebràs setmanalment a través del Club d’Ocupació Catnova.

Si el teu interès és l’autoocupació, se’t brinda gratuïtament assessorament de mans de professionals experts, amb la finalitat que puguis presentar una idea de negoci a una entitat aliada especialitzada a concretar el pla de negoci i aconseguir finançament.

Pronto nuestro
Site nuevo
Nuevo Diseño
Nuevo contenido
Nuevas funcionalidades
Get Access Now! & Save 50%
Personal Trainer FREE Nutrition Custom Workout App
Get Access Now!