Des dels seus inicis, *Catnova s’ha caracteritzat per promoure la interacció i comunicació entre diferents cultures col·laborant així amb el desenvolupament d’una societat cada vegada més inclusiva, integradora i harmònica.

A través del temps hem ofert potents eines d’inclusió que permetin en el menor temps possible una acomodació digna i igualitària al país que ens acull amb l’ànim d’aportar i sempre sumar.

A partir de l’any 2019, formalitzem un vell somni amb un nou projecte: *Projump Intercultural que conté variades manifestacions artístiques de tall intercultural.

Per a més informació contactar amb interculturalidad@catnova.cat

Coral Veus Cantants de Catnova

Inaugurem aquest projecte amb la presentació de la Coral Veus Cantants de Catnova, dirigida pel mestre músic i compositor veneçolà Luis Eduardo Galián, Morela Arias estarà encarregat de coordinar gairebé quaranta músics cantants i fundadors de l’agrupació.

La coral té preparat un repertori d´esdeveniments musicals amb una programació innovadora, variada i divertida destinada a emocionar, estimular, instruir i unir a tot públic. Donem la benvinguda a cadascun dels seus integrants i, en especial, al seu director Luis Eduardo i  a Morela Arias, coordinadora d’aquesta aventura intercultural que tot just comença.

El primer esdeveniment serà en homenatge al dia de les mares, una <<Tarda de boleros>> amb repertori internacional.

Club de Fotografía Digital

Aquest Club està pensat per a tot públic, sota la premissa d’evolucionar en la pràctica fotogràfica, al mateix temps que es comparteix l’afició per l’observació i captació d’imatges. Un punt de trobada per a transmetre i compartir un interès comú. Un espai que servirà per a contribuir en el procés formatiu dels participants, on al seu torn, es retroalimenten els uns als altres.

Ho dicta la fotògrafa Mariana *Urra. Més informació en l’agenda.

Altres activitats interculturals

Música

Impulsem cursos i activitats musicals que tinguin un component intercultural i formatiu. Amb la Coral Veus Cantants de Catnova, a càrrec del director i compositor Luis Eduardo Galián. Concerts de Nadal a casals d’avis, cursos de lectura i interpretació de la música del director Juan Carlos Márquez i impuls a grups com l’Ensamble de Cuatros a Barcelona.

Per a més informació contacteu amb interculturalidad@catnova.cat

Sortides culturals

Gràcies a la fructífera aliança amb l’associació Pejucat, s’han fet sortides culturals perquè el nouvingut conegui i apreciï l’espai on viu a través del coneixement de l’art i la història de Barcelona.

Visita al Museu Marítim de Catalunya el 15/06/2021.

Pintura i dibuix

Cursos de pintura i dibuix, dibuix a mà alçada de la mà del professor Jacobo Koifman, exposició de gent gran i altres.

Cinema

Promoció d’esdeveniments cinematogràfics, cicles conjunts amb l’entitat aliada Salut per Veneçuela.

Escriptura creativa

Tallers per aprendre a ser escriptor/a, publicació de relats, participació en esdeveniments d’escriptors guiats per l’escriptora i editora Belén Rojas.

Presentació del llibre de Nuri Morillo Puig: Aguinaldos, historias y anécdotas.

Fotografia

Taller de fotografia digital de la fotògrafa Mariana Urra, concurs de fotografia i visites a exposicions de Mapfre.

Teatre

Taller de creativitat teatral de la professora Enid Negrete, taller d’iniciació al teatre «Els primers passos» de Luisa Fernanda Sifontesy, posada en escena del treball de final del curs.