Obrint Camins IV

Data d’Inici: 16 de maig 2022
Horari: de 16.00 a 20:*00h
Dirigit:  a dones regularitzades

L’objectiu d’aquest curs gratuït i certificat per a augmentar l’ocupabilitat  és promoure l’avanç personal i professional de personis migrades a Barcelona a través d’un formació que els permeti una integració laboral efectiva al país d’acolliment.

Interessades escriure a formacion@catnova.cat

Leer más+

Obrint Camins IV

“Obrint Camins IV” és un  curs d’Auxiliar Administratiu Digital amb Inglés bàsic A2 de 250 hores, de les quals 80 són de pràctiques,  mitjançant el desenvolupament de competències transversals, tècniques i digitals que contribueixin a la seva més ràpida integració, normalització i impuls econòmic gràcies a una ocupació digna i sostenible.

Data de xerrada de presentació del projecte: 2 de maig

Inclusió Sociolaboral

Fecha d’Inici: Durant tot l’any
Dirigit: a qualsevol persona en cerca d’ocupació

Des de l’Àrea d’Acció d’Inclusió donem resposta a les necessitats socials de persones migrades. L’objectiu és fomentar i facilitar eines i recursos per a la seva inclusió social i ocupacional. Per a aconseguir els objectius coordinem sinergies entre el sector públic, el privat, les entitats i els beneficiaris.

Per a més informació sobre els passos a seguir per a aconseguir ocupació o concretar una emprenedoria gràcies al professionalisme i l’atenció personalitzada del nostre equip de tècniques sociolaborals, favor clicar clicar AQUI

 

 

Leer más+

En l’article publicat en el Butlletí Xarxanet a l’abril 2021 es visualitza  clarament el recorregut i el propòsit d’aquest projecte.

Trabajando en Digital

Data d’Inici: el 20 de maig (inscripcions obertes)
Horari: de 14.00 a 16:*00h
Dirigit: a persones  regularitzades

Si vols millorar la teva ocupabilitat has de tenir una comunicació efectiva i ser capaç d’expressar-te a través de les xarxes acompanyat pel teu company el *Smart *Phone no pots perdre’t aquest curs de *Emplea Plus del programa Incorpora impartit pel professor Ricardo *Díquez.

Interessats escriure a:  formacion@catnova.cat

Leer más+

Objectius:

 • Reforçar els teus coneixements digitals per a aconseguir treball
 • Agilitar el teu treball en variades eines *digitale
 • Resoldre dubtes  per a fluir en l’ordinador

Treballant en Digital  curs en línia dirigit a tot públic regularitzat i amb el suport de *Incorpora

Inclusió Vital - Perspectiva de gènere

Data d’Inici: 1r de gener 2022 (però interessades es poden anar incorporant al llarg de l’any.
Dirigit: a dones

La proposta del projecte Inclusió Vital des de la perspectiva de gènere consisteix a aplicar una metodologia pròpia desenvolupada per l’Associació *Catnova, per a acompanyar a persones amb alt grau de vulnerabilitat social en un procés de creixement personal i desenvolupament professional per a realitzar la seva integració i cohesió social i laboral en el seu nou lloc de residència. En un context de crisi arran del Covid-19 es fa cada vegada més evident la necessitat d’ajudar a persones vulnerables de Barcelona

Interessades escriure a:  formacion@catnova.cat

Leer más+

Inclusió Vital - Dones Cuidadores

Data d’Inici: abril 2022
Horari: de 16.00 a 20.*00h
Dirigit: a dones cuidadores

El projecte sorgeix de la necessitat de donar resposta a les demandes d’un dels col·lectius més vulnerables de la societat, les dones immigrants llatinoamericanes, sense regularitzar i les seves famílies, especialment aquelles que es dediquen a cura de la llar.  Aquestes dones sofreixen una situació d’alta vulnerabilitat que requereix especial atenció en trobar-se en un risc més elevat d’exclusió social.

 

Interessades escriure a: formacion@catnova.cat

Leer más+

Al llarg d’aquest projecte rebran acompanyament amb itineraris personalitzats de formació, derivacions, seguiment i activitats per a  posar en pràctica l’après  i impulsar el seu desenvolupament personal autònom, acompanyar-les en la seva regularització i obtenir ocupació en el menor temps administratiu possible.

Inclusió Vital - Persones discapacitades

Data d’inici: el 28 d’abril.
Dirigit: A persones discapacitades
Horari: Últim dijous i divendres de cada mes,  de 10.00 a 14.00 hores

Gràcies a una col·laboració amb Fundació ONCE, dirigim els nostres esforços a millorar la qualitat de vida de persones amb qualsevol mena de discapacitat o amb una incapacitat permanent de la seguretat social.

“Curso Inclusió Vital” per a persones discapacitades. Modalitat en línia. Total, de 8 hores. Acolliment, Drets del treballador. Estrangeria, Aspectes fiscals persones naturals. . Interessats escriure a formacion@catnova.cat.

Interessats escriure a: insercion@catnova.cat

Leer más+

Inmigrandes Generant Valor II

Data d’Inici: al llarg de tot l’any
Dirigit: A persones majors de 60 anys

Si ets una persones major de 60 anys disposada a reinventar-te i conèixer llocs i persones afins en la meravellosa ciutat de Barcelona on t’ha tocat viure no  pots deixar de participar en aquest projecte amb formació en línia, activitats presencials, passejos, assessories i derivacions  a entitats interessants.

Interessats escriure a gentgran@catnova.cat

 

Leer más+

Aquesta proposta revolucionària i gratuïta liderada per Raquel Salas es proposa impulsar a les persones de la tercera edat perquè romanguin per molt més temps actives en la societat.

Agraïm el suport de la Fundació la Caixa,  L’Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat de Catalunya.

*InmiGrandes entre Iguals

Data d’inici:
Dirigit: a persones majors de 60 anys

Projecte que es dirigeix a fomentar la participació comunitària i les relacions intergeneracionals per a enfortir la cohesió social i atendre les persones immigrants i majors i les seves famílies.

Hem creat un espai de desenvolupament d’activitats en el qual cada persona aporta la seva experiència a través d’una relació entre iguals per a gaudir dels serveis del projecte no hi ha diferències de classes, sexe, origen, ni situació econòmica

Interessats a participar favor contactar amb gentgran@catnova.cat

Leer más+

ACTIVITATS PREVISTES:

 1. Serveis personalitzat d’assessories en pensions i ajudes socials a persones immigrants majors i assessories en opcions immobiliàries.
 2. Suport emocional als beneficiaris i les seves famílies
 3. Servei d’assessories sèniors especialitzades en empreses del sector públic i privat: “Think tank Sènior” aproximadament 50 persones.

3.1.Formació dels assessors sèniors en diferents àrees:

3.2. Difusió i posicionament en xarxes socials del servei a través de publicitat en                          Webs i xarxes socials

3.3. Prospecció de *empreses

3.4. Desenvolupament i manteniment d’una botiga en línia per a oferir serveis i                          productes de talent sènior

4.Consolidació d’un grup de persones voluntàries i mentores sèniors

InNova Cultural

Projecte que conté activitats interculturals per a treballar sobre el diàleg entre la comunitat llatinoamericana i catalana, així com també desenvolupar la cultura de la diversitat complexa (d’orígens, de llengües, de costums, de valors i de creences)

Té per objecte crear espais de convivència i intercanvi cultural, treballant des de la perspectiva de gènere, promovent una interacció horitzontal i sinèrgica.

Interessats a participar favor contactar amb intercultural@catnova.cat

ACTIVITATS:

 • Activitat 1: Coral Veus Cantants de *Catnova
 • Activitat 2: Sortides interculturals (equipaments culturals de Barcelona)
 • Activitat 3: Exposicions artístiques (pintures, dibuixos i fotografia)
Leer más+

 • Activitat 4: Termòmetre antiracista
 • Activitat 5: Taller de creativitat teatral sobre migracions i gènere
 • Activitat 6: Participació en el pla comunitari de l’Eix de la Sagrada Família.
 • Activitat 7: Afermar aliances amb entitats culturals i socials llatinoamericanes i catalanes per a fomentar el treball en xarxa.

El Cami mes curt

Data d’Inici: 19 d’abril (presentació el 04 d’abril)

“El *Cami mes *Curt ” té com a objectiu promoure l’avanç personal i professional de dones migrades sense permís de treball de Barcelona i rodalia, a través d’assessories, formació certificada i *coaching que els permeti una integració social i ocupacional efectiva al país d’acolliment una vegada aconsegueixin regularitzar la seva situació .

Interessades a participar en el pròxim projecte El *Camí mes *Curt II,  favor telefonar al 936817710 i preguntar per Matilde o *Zaida

Dies: de dilluns a dijous de 16.00 a 20:00h

Més Informació: : dones.catnova@gmail.com

Leer más+

Voluntaris Impulsors de Canvis

Voluntaris Impulsors
Data d’Inici: gener 2022, d’ara endavant

El nostre projecte Voluntariat 2022 té com a objectiu impulsar processos i metodologies participatives per a enriquir el valor del voluntariat i treballar cap a l’enfortiment democràtic de l’associació. I això ho aconseguirem

Amb aquest procés confiem s’augmenti la qualitat de la participació de les persones sòcies i voluntàries per a col·laborar i ser partícips d’una societat civil cada vegada més cohesionada i transformadora.

Interessats escriure correu electrònic a: voluntariado@catnova.cat

Un resum de les activitats realitzades en 2021 de Canvis AQUI

Leer más+

Objectius:

Millorar-los processos en l’aplicació de valors democràtics i transparència

Impulsar la base de persones associades i voluntàries

Impulsar la participació comunitària del voluntariat

Catnovastore

Data d’inici: tot l’any

Plataforma de venda d’objectes producte de donacions per a contribuir a la sostenibilitat de la nostra entitat i per a difondre de manera gratuïta  serveis i productes de qualitat dels nostres usuaris.

Des de la nostra 6 àrees d’acció hem desenvolupat diversos projectes d’impacte social dirigit a dones amb i sense regularitzar, persones en atur o amb necessitat de reinventar-se i en general tot aquell en situació de vulnerabilitat. Per a portar-los endavant necessitem ajuda perquè durin en el temps i  ser capaços d’aprofundir en els que estan en curs o atendre altres més que desitgen i necessiten fer el gran salt cap a la inclusió plena, productiva i participativa.

Comprar en aquesta botiga virtual et dona l’oportunitat d’ajudar a aquestes persones vulnerables.

Veure web CatnovaStore AQUI

Leer más+

L'Observatori de la Immigració Llatinoamericana a Catalunya

Aquest projecte liderat per les investigadores Elena *Estaba i Zaida Franco té l’objectiu de visibilitzar les aportacions socials, econòmics i culturals de la migració llatinoamericana a la integració i el desenvolupament de la societat espanyola i particularment, a Catalunya per a posar a l’abast de les institucions públiques i privades, empresarials i comunitàries la informació sobre aquest important col·lectiu social.

En principi l’observatori té el suport de la Universitat Abat Oliba i la UAB, entre altres.

Leer más+