La nostra Àrea d’Acció social del Voluntariat té com a objectiu impulsar processos i metodologies participatives per a enriquir el valor del voluntariat i treballar cap a l’enfortiment democràtic de l’associació.

Això ho aconseguirem

  1. Millorar els processos en l’aplicació de valors democràtics i transparència.
  2. Impulsant la base de persones associades i voluntàries
  3. La participació comunitària del voluntariat

Amb aquest procés confiem s’augmenti la qualitat de la participació de les persones sòcies i voluntàries per a col·laborar i ser partícips d’una societat civil cada vegada més cohesionada i transformadora.

L’entitat Associació CATNOVA està registrada al Cens d’Entitats del Voluntariat de Catalunya, amb el número 001967 – 000.

Si estàs interessat/ a participar només has de respondre al següent formulari i ens contactarem amb tu, a la brevetat possible.

 

Inscripcions

 

 

Àrees de voluntariat

Les participants poden triar, participar com a voluntàries en tres àrees:

Inclusió sociolaboral

Possibilitat d'aprendre o practicar l'ofici de tècnics en aquesta àrea i servir de suport mitjançant assessories, intermediacions o qualsevol altra tasca que millori l'ocupabilitat dels beneficiaris.

Inclusió cultural

Mitjançant les activitats lúdiques, formatives com xerrades, visites guiades a llocs emblemàtics de Catalunya i la formació en català, facilitem la familiarització amb la cultura local.

Formació integral

S'incentiva la participació en tallers que millori les seves competències transversals, digitals i tècniques, la capacitació en idiomes i es proporcionen eines útils a l'hora de buscar feina.

Administrativa

Realitzem entrenament administratiu en les diferents àrees dels projectes per a reforçar les seves habilitats, alhora que fan costat a persones vulnerables a millorar la seva situació.

Participació social

S'estimula la generació d'idees per generar canvis positius en la societat i es dona suport a projectes nascuts des de la creativitat de la persona voluntària per coordinar-los dins de l'entitat.

Projump Voluntariat, impulsat per dones i dirigit a dones, abasta temes tan rellevants i actuals per al desenvolupament sostenible de la ciutat de Barcelona com són l’associacionisme, la immigració i l’acolliment, la participació ciutadana, els drets de ciutadania, la promoció de la perspectiva intercultural i de gènere, i el suport a la diversitat.